| Vic dana | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Vic dana Fri Nov 14, 2008 10:35 pm | |
| Pijani Mujo u tramvaju: " Gospodjo, nisam vidio u zivotu ruzniju zenu od vas". Gospodja: " Ni ja nisam vidjela pijaniju svinju od vas". Mujo: " To je istina gospodjo, ali to ce mene drzati samo do ujutro".
|
|
| |
Bihorka Clan
Broj komentara : 368 Registration date : 2008-09-26
| Naslov komentara: Re: Vic dana Fri Nov 14, 2008 11:16 pm | |
| Pita Hafiz komšiju Kaplana iz N. Pazara: Komšija, hoćeli tvoja žena i ove godine u banju? Hafiz će srdito--jok vala, ove godine ću Ja da je *ebem | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Vic dana Sat Nov 15, 2008 1:09 am | |
| Za vrijeme rata u Bosni Mujo bio u cetnickoj vojsci i pita ga Vojvoda: - "Protiv koga se ti boris?" - "Pa protiv Ustasa j**** im cetnicku majku!", obrusi Mujo ko iz topa! |
|
| |
Bihorka Clan
| Naslov komentara: Re: Vic dana Sat Nov 15, 2008 1:11 am | |
| :sfgsafgqwe: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Vic dana Sat Nov 15, 2008 1:18 am | |
| Kako kulturan mladić kaže djevojci da ide pišati? - Idem da se rukujem s jednim gospodinom s kojim cu te kasnije upoznat |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Vic dana Sat Nov 15, 2008 1:19 am | |
| Sedam sv.čuda: 1. piramide u Visokom 2. Zeusov hram u Tuzli 3. Kolos sa Kleka 4. Artemidin hram u Bihaću 5. Halinkarnasov mauzolej u Jajcu 6. Neumski svjetionik 7. Fatini viseći vrtovi |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Vic dana Sat Nov 15, 2008 1:20 am | |
| Zasto Srbijanka ne daje Crnogorcu da joj lize?
- Zato sto mu jezik jos sluzbeno nije priznat. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Vic dana Sat Nov 15, 2008 1:22 am | |
| Pitala učiteljica svoje đake kako dolaze deca na svet. Prvo se javio Ivica: - "Ja mislim da decu donose rode." Učiteljica: - "Dobro, dobro, Ivice, da vidimo ko je sledeći?" Onda se javila Marica: - "Ja mislim da deca nastaju tako što se mama i tata poljube." Učiteljica: - "Pa nije baš tako Marice, aha eno Perica se javlja, reci Perice." - "Učiteljice, da li mi što smo jebali do sada, možemo da izađemo napolje da ne slušamo ove gluposti?" |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Vic dana Sat Nov 15, 2008 1:24 am | |
| U sudnici sudija ispituje okrivljenog: - "Zašto ste istukli komšiju?" - "Zato što mi je pre 3 godine rekao da sam nilski konj." - "Ali zašto ste ga istukli prekjuče?" - "Tek onda sam video kako ta životinja izgleda." |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Vic dana Sat Nov 15, 2008 1:26 am | |
| Jedan policajac svako jutro ulazi u telefonsku govornicu, podigne slusalicu, nesto progovori, zatim slusa par minuta i izadje van vrlo zadovoljan sa velikim osmjehom na licu. Jedan gospodin, koji svako jutro preko puta te telefonske govornice ceka autobus, pridje jedno jutro policajcu: - "Oprostite, znam da me se ne tice, ali vidim vas svako jutro kako ponavljate ovaj ritual i pitao sam se sto vi to tamo pricate..." A policajac mu odgovori: - "Udjem u govornicu, podignem slusalicu i pitam: Tko je najpametniji na svijetu?, a jedan glas mi odgovora: Ti, tiiiii, ti, tiiiii..." |
|
| |
Bihorka Clan
| Naslov komentara: Re: Vic dana Sat Nov 15, 2008 6:46 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Vic dana Tue Nov 18, 2008 7:34 pm | |
| Mole se u Sarajevu u jednoj džamiji. Kad odjednom, uz tresak kroz prozor ulete neka žena sva obmotana lancima. Na to će svi uglas: - To Alah šalje neki znak! Pitaju ženu da li zna svoje ime, a ona ne može da se sjeti. - A da li se nečega sjećaš? - Da. Ringišpila u Zenici. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Vic dana Tue Nov 18, 2008 7:35 pm | |
| Sta kaze Isus kad sretne Halida Beslica? - O(D)KUJ ME CARE!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Vic dana Tue Nov 18, 2008 7:36 pm | |
| UPOZORENJE! Vas kompjuter je zarazen crnogorskim virusom !!! Ali ne brinite se, on tu samo sjedi i nista ne radi! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Vic dana Tue Nov 18, 2008 7:37 pm | |
| Stoje crnogorci na moru i gledaju kako se covjek u njemu davi. Kaze jedan: Vidjestel covjek se davi?! -Pa vidje smo! -Pa zasto stojite? -Pa hajde da sjednemo! |
|
| |
Bihorka Clan
| Naslov komentara: Re: Vic dana Wed Nov 19, 2008 12:07 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Bihorka Clan